Granuleret sukkertang kan f.eks. bruges i en panering eller direkte på fisken, det giver fisken en meget fin smag, og ser også flot ud. Kan ellers anvendes i mange forskellige retter, såsom risotto, og retter med tomat passer det også fint i.

 

Granuleret sukkertang 10 g – 33 kr

Granuleret sukkertang 40 g – 100 kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hel sukkertang 20 g – 35 kr

Hel sukkertang   kan udblødes i koldt vand et øjeblik. Når den overhældes med kogende vand, bliver den (som regel) flot grøn, og kan anvendes i en salat strimlet, eller i en varm ret eller suppe.

 

 

 

 

 

 

Blæretang granulat    kan med fordel blandes i brøddejen, 2 tsk er til en stor dej til 4 brød eller 60 boller. Det kan også vendes i en fars, dens egenskab er mest, at den hæver smagen. Eller en helt tredje mulighed, vend 1 tsk tang i dejen til en portion brownies, det giver chokoladesmagen en mere intens smag. Kagen smager ikke af hav, men af mere.. 😉

Granuleret Blæretang_edited

Granuleret blæretang 10 g – 33 kr.

Granuleret blæretang 60 g – 125 kr

 

 

 

 

Tørret blæretang 20 g – 35 kr.

 

 

 

 

 

Hel blæretang kan vendes i 1 spsk. god olie (oliven eller sesam f.eks.), og bages ved 150°C i ca. 10 min. så har du lækre tangchips til snacks og pynt. De skal være helt sprøde og crispy. De kan holde sig i lang tid, mørkt og køligt i en lukket beholder.

 

 

Tangsalt 100 g – 35 kr.

Tangsalt kan bruges som erstatning for salt, og er et ret sundt alternativ til salt, da tang ophæver den negative virkning fra salt, ved at indeholde meget kalium, som er blodtryksstabiliserende. Natrium i alm. salt kan forhøje blodtrykket.

 

 

Salt med sukkertang 80 g – 30 kr

 

Alle vores produkter kan bestilles  ved at sende en mail til fiskogtang   @gmail.com –  vi sender med posten.